Verrijk je Voeding en Geniet

9

Spelen deze gezondheidsvragen door je gedachten?

 • Wat zou nu echt helpen om van mijn buikklachten af te komen?
 • Zouden mijn darmklachten ook invloed hebben op mijn huid?
 • Tijdens mijn menstruatie krijg ik vaak last van pukkels.
 • Ik zou ook graag van mijn heftige menstruatieklachten af willen.
 • Wanneer ga ik weer lekker slapen zodat ik fit wakker wordt?
 • Waarom reageert mijn lichaam nou zo overdreven?
 • Ik wil graag gezond eten, maar wat is nu gezonde voeding?
 • Mijn lichaam is vaak moe na het eten, waardoor zou dat komen?
9

Merk je dat al een tijdje rond loopt met vage klachten?

Met vage lichamelijke klachten kan je lang mee rond lopen. Het wordt soort van normaal om met vage klachten rond te lopen. Maar hoe normaal is dit eigenlijk?

Gezonde voeding voor een Krachtige gezondheid

Je wilt graag gezond eten maar je weet niet precies hoe je moet beginnen? Er wordt veel geschreven over gezonde voeding maar wat past nu bij jou?

Welk voedingspatroon zou passen in jouw leven. Je begint positief aan gezonder eten en meer bewegen. In het begin lukt dit wel maar na een tijdje verdwijnt de motivatie. Je merkt dat het lastig is om vol te houden. Hoe ga je het wel volhouden en zelfs het leuk vinden om gezonde recepten te maken?

De relatie voeding en huid wordt steeds bekender. Gezonde voeding ondersteunt bij het verbeteren van je huid. Een voedingspatroon die bij jou past en voeding die je lijf prettig vindt. Dit is een leuke uitdaging om uit te zoeken.

   “Mijn doel is elke vrouw haar een voedingspatroon te geven waar ze blij en gezond van wordt. Maar het belangrijkste dat ze van geniet van eten zonder schuldgevoel”

  Orthomoleculaire voedingstherapeut

  Orthomoleculaire voeding richt zich op een goede inname van waardevolle vitaminen uit de voeding. Processen in het lichaam functioneren het meest optimaal wanneer de voeding goede hoeveelheden vitamines, mineralen, aminozuren en andere nutriënten bevat. Orthomoleculaire voeding streeft ernaar de lichaamscellen de benodigde voedingsstoffen in optimale hoeveelheden aan te bieden met zo min mogelijk verontreinigingen.

  Dit houdt in:

  • Een gezonde, evenwichtige voeding, bij voorkeur biologisch, puur en natuurlijk.
  • Richt zich met name op preventie van ziekte en het verbeteren van gezondheid en welzijn

  Ik kijk en luister goed naar je klachten, leefstijl en je leefstijl. Hierop maak ik een passend voedingsadvies wat goed vol te houden is. Het in 1x omgooien van een voedingspatroon is vaak lastig. Stap voor stap krijg jij de tools om de krachtige gezondheid die je wilt te krijgen.

  Je voelt je een Powervrouw door het eten van gezonde voeding. Je kan zo de wereld goed aan!

  R

  Meer energie

  R

  Gezonde huid

  R

  Krachtige gezondheid

  Ervaringen van mijn klanten

  Ik heb bij Els veel geleerd over voeding en geleerd dat er heel veel mogelijkheden zijn als het gaat om lekker gezond eten. Ze heeft mij enorm geholpen door goed te luisteren naar mijn problematiek en altijd samen een oplossing te zoeken. Een hele goede ervaring!

  Faya, 15 jaar

  Student

  Al geruime tijd heb ik last van uitslag in mijn gezicht. Van huisarts en diverse dermatologen kreeg ik steeds te horen dat het eczeem was. En kreeg vervolgens hormooncrèmes om de uitslag te verhelpen.  Na veel zelfonderzoek kwam ik op de site van Els van der Kleij. Huidtherapeut en orthomoleculair therapeut in 1. Daar was ik naar op zoek! De eerste afspraak was snel gemaakt. Met haar ben ik een en ander op papier gaan zetten, zoals leef- en eetgewoontes. Na een aantal door haar aangevraagde tests en pure plantaardige crèmes is de uitslag in mijn gezicht vrijwel verdwenen. Eindelijk iemand gevonden die de moeite neemt om echt naar je te luisteren en de oorzaak van je huidproblemen onder de loep te nemen. Ik kan een ieder haar professionaliteit aanbevelen!

  Jolanda

  Schoonheidsspecialiste

  Welk stap kan je zetten naar een Krachtige gezondheid?

  De gezondheid-check houdt in dat je vijf dagen je voeding bij gaat houden in een voedingsdagboek. Tijdens onze afspraak ( online of fysiek ) nemen we een aantal vragenlijsten door. Deze informatie samen met het voedingsdagboek geeft inzicht over je klacht. Door deze gezondheid-check ontdek je wat het probleem is van je klacht en welke stappen nodig zijn om deze problemen weg te nemen. Na dit gesprek stel ik je een behandeltraject voor, zodat ik je kan helpen met het oplossen van jouw problemen en jij weer lekker in je vel zit.

  Tijdens mijn behandeltrajecten gaan we samen werken aan een gezond voedingspatroon. Je gaat zelf leren welke voeding goed voor jou is en dit ga je ook zelf gaan ervaren.

  Wil je nu aan slag naar jouw Krachtige gezondheid ?

  Pak je agenda en plan gelijk een afspraak.

  Veelgestelde vragen

  Wordt Orthomoleculaire voeding vergoed door de zorgverzekering?

  Ik ben lid van de beroepsgroep MBOG en ben aangesloten bij de KAB. Hierdoor kan deze behandeling worden vergoedt door verschillende zorgverzekeraars. Controleer even je eigen zorgverzekeraar zodat je weet waar je voor in aanmerking komt. Het wel afhankelijk van je eigen zorgpakket. 

  Waar kan ik biologische voeding kopen?

  Er zijn verschillende biologische webwinkels die thuis bezorgen. In jouw buurt zullen ook vast biologische boeren of een biologische groenteboederij waar je biologische groente kan kopen. In de steden zit bijna overal ook een biologische supermarkt. 

  Sta ik nu uren in de keuken voor een gezonde maaltijd?

  Ja en Nee laughing

  Er zullen gezonde recepten zijn die snel klaar zijn. Voor sommige gerechten heb je toch iets meer tijd nodig. Dit is de uitdaging van gezonde voeding. Goed voorbereiden en inplannen wanneer je welk gerecht eet.

  Mag ik nu nog wel een keer uit eten of een patatje met halen?

  Ja natuurlijk. Jezelf verwennen met een etentje geeft jou ook de juiste ontspanning. Ik ga je wel leren wat de gezonde keuzes zijn in een restaurant.

  Krijg de gezondheid en energie die jij wilt hebben

  Eventueel kun je hier een subtitel plaatsen die aanspoort om een afspraak te maken.