Detox en verwijder je afvalstoffen

9

Wordt jij na de nacht slapen nog steeds vermoeid wakker?

In de nacht hersteld je lichaam van de dag. De afvalstoffen die worden geproduceerd worden dan verwerkt en verwijdert uit je lichaam. Wordt je in de ochtend vermoeid wakker, dan is dit een teken van het moeilijk afvoeren van je afvalstoffen.

9

Heb je last van een onrustige vettige huid?

Overtallig talg kan een teken zijn van een overbelaste lever. Hierdoor kan het zijn afvalstoffen niet goed kwijt met als gevolg een vettige huid.

9

Wil je graag wat gewicht verliezen?

Je hebt al veel geprobeerd om af te vallen maar het lukt helaas niet. Voor je gevoel reageert je lichaam nergens op. Soms val je wel wat kilo’s af alleen zitten die er weer snel aan.

Energiek de dag door

Je voeding bepaalt hoe je lichaam aanvoelt, hoeveel energie het heeft voor de dag. Het begrip ‘Orthomoleculair betekent dat elke lichaamscel de optimale hoeveelheden voedingsstoffen nodig heeft in de juiste verhoudingen om zo goed mogelijk te functioneren.

Wat geeft een detox kuur jouw lichaam? 

  • Een stralende gezonde huid
  • Geen vage klachten meer
  • Een heerlijk eigen voedingspatroon
  • De signalen van je lichaam herkennen waarneer het even rust nodig heeft

Energiek de dag door

Je voeding bepaalt hoe je lichaam aanvoelt, hoeveel energie het heeft voor de dag. Het begrip ‘Orthomoleculair betekent dat elke lichaamscel de optimale hoeveelheden voedingsstoffen nodig heeft in de juiste verhoudingen om zo goed mogelijk te functioneren.

Wat geeft een detox kuur jouw lichaam? 

  • Een stralende gezonde huid
  • Geen vage klachten meer
  • Een heerlijk eigen voedingspatroon
  • De signalen van je lichaam herkennen waarneer het even rust nodig heeft

” Geef jezelf 2x per jaar een detox kuur en voel je het gehele jaar fit en krachtig. Ik begeleid je stap voor stap naar een fitte gezondheid.”

Orthomoleculaire Gewichtsconsulentie

Een voedingspatroon aanpassen, ik weet hoe lastig dit is. Waar moet je beginnen en hoe hou je het vol zodat het een voedingspatroon wordt die bij jou past. De één voelt zich fitter worden wanneer ze hun voeding aanpassen en sommige mensen raken juist een beetje down. Ze voelen zich minder vrolijk en gaan dan toch weer meer eten. Dan voelen ze zich weer beter. Dit komt omdat bepaalde koolhydraten de mens vrolijk maakt.  Dit is één van de redenen om goed te bekijken welk voedingspatroon te kiezen die bij jouw past. 

Dit is ook mijn uitgangspunt ‘ jouw als persoon zien en hierop een behandelplan voor maken’. Je lichaam krijgt zijn energie met een gevarieerd voedingspatroon. Lekker veel groenten, fruit, noten en zaden. Geniet met mate en Geniet vol overgave van de natuur. 

Geniet van het leven en haal het beste uit je energieke zelf

Een gezonde glanzende huid

lekker in je vel zitten

Zeg gedag tegen je vage klachten

Ervaringen van mijn klanten

Ik werd nieuwsgierig na het lezen van haar blog over darmproblemen. Ik liep al een tijd rond met wisselende darmproblemen. Na een uitgebreide gezondheid- check en het bijhouden van een voedingsdagblad. Kreeg ik meer inzicht over wat goed of minder goed voor mijn lijf is .

Kreeg mooie voedingslijsten mee en begonnen met voedingssupplementen. Mijn klachten zijn aan het minderen. Ga nu nog een uitgebreid ontlasting onderzoek doen. Om meer inzicht te krijgen en een aangepast therapieplan te krijgen . De begeleiding van Els is vol met aandacht en ze komt met goede adviezen

Barbara, 67 jaar

Ik heb bij Els veel geleerd over voeding en geleerd dat er heel veel mogelijkheden zijn als het gaat om lekker gezond eten. Ze heeft mij enorm geholpen door goed te luisteren naar mijn problematiek en altijd samen een oplossing te zoeken. Een hele goede ervaring!

Faya, 15 jaar

Student

Kies de stap voor jouw detox van het jaar

Wil je aan de slag naar een sterk lichaam?  Ik adviseer je te starten met de Gezondheid check.
Dit houdt in dat je vijf dagen je voeding bij gaat houden in een voedingsdagboek. Tijdens onze afspraak nemen we een aantal vragenlijsten door. Dit samen met het voedingsdagboek geeft informatie over je klacht. Door deze gezondheid-check ontdek je wat het probleem is van je klacht en welke stappen nodig zijn om deze problemen weg te nemen. Na dit gesprek stel ik je een behandeltraject voor, zodat ik je kan helpen met het oplossen van jouw problemen en jij weer lekker in je vel zit.

Wil je nu gelijk aan de slag?

Pak je agenda en plan gelijk een afspraak.

Veelgestelde vragen

Ga ik nu alleen nog maar sapjes drinken?

Nee, deze detox is gewoon met normale gezonde biologische voeding met ondersteunende supplementen.

Kan mijn gezin ook mee eten?

Ja hoor, met sommige maaltijden ga je wel wat extra voedingsmiddelen toevoegen voor je kinderen. Het programma is voor iedereen goed in het gezin

Kan ik tijdens de energieke detox ernaast sporten?

Ja zeker. Geen enkel probleem.

Mag ik nu nog wel een keer uit eten?

In restaurants kan je ook gezonde gerechten bestellen. Tijdens de energieke detox help ik je hierbij om de gezonde keuze te maken.

Laat je afvalstoffen los en merk het verschil in je lichaam

Gun jezelf een detox met heerlijke gezonde recepten