De basis adviezen voor jouw huid

Krijg de Comfortabele en Stralende huid die elke vrouw verdient.
9

Basis advies 1

Reinig je huid 2x per dag. In de ochtend, om de afvalstoffen van de nacht te verwijderen en in de avond om het vuil van de dag te verwijderen. Sluit af met een voedende crème.

9

Basis advies 2

Eet dagelijks 2 stuks fruit en 300 – 500 gram groente. Dit geeft jouw huid voldoende vitamines en mineralen om al zijn functies uit te voeren. Deze vitamines zijn ondersteunend voor jouw huid. 

9

Basis advies 3

Plan elke week een moment voor jezelf in om je huid extra aandacht te geven met scrub en een voedend masker. 

Hoe kies je de juiste huidproducten uit?

Al eeuwen lang worden er verzorgende crèmes gebruikt voor de huid. Er bestaan crèmes voor de onder andere de fijne rimpels, droge huid, acne en gevoelige huid. Ik wil je graag helpen met een keuze te maken. Hiervoor heb ik een stappenplan gemaakt. Lees hier het uitgebreide stappenplan.

Stap 1: Bepaal eerst je huidtype
Stap 2: Zoek je een dagcrème of een nachtcrème?
Stap 3: Welke structuur crème vindt je prettig?
Stap 4: Welke cosmetica ingrediënten wil je vermijden?
Stap 5: Vindt je het belangrijk dat je producten certificaten hebben?

” Mijn missie is om elke vrouw natuurlijke biologische huidverzorging te laten ervaren. Voel hoe comfortabel je huid kan zijn “

Orthomoleculaire Huid- en Voedingstherapeut

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om de juiste huidverzorgingsproducten te vinden. Ik heb zelf jaren lang met een overgevoelige huid rond gelopen. Merk na merk, behandeling tot behandeling heb ik geprobeerd. Niets hielp totdat ik in aanraking kwam met de natuurlijke huidverzorging. Het is ook echt een missie van mij om dit aan elke vrouw te vertellen en haar te laten ervaren wat natuurlijke huidverzorging kan betekenen.

Ruim 19 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche en mijn specialiteit zijn huidproblemen. Na verschillende opleidingen ; Schoonheidsspecialiste, Huidtherapie en Orthomoleculaire voeding heb ik mijn kennis gebundeld en een uniek concept gecreëerd in mijn praktijk.

Een Stralende huid die heerlijk en comfortabel aanvoelt!

Geen stress meer in de winkel

Je kunt nu langs de schappen lopen van de winkels zonder stress te ervaren, zonder te zoeken van welk product je nu weer gaat uitproberen voor je huid

Een Comfortabele huid

Een heerlijke zacht aanvoelende huid die comfortabel aanvoelt en straalt van frisheid.

Een Huidverzorgingsritueel

De geschikte huidverzorging zorgt voor een prettig huidverzorgingsritueel. Elke dag je huid verzorgen met natuurlijke huidproducten geeft jouw huid wat zij nodig heeft.

Ervaringen van mijn klanten

Els neemt de tijd voor een uitgebreide intake.
Na de huidanalyse heeft ze een behandelplan opgesteld. Ook heeft ze me goede voedingsadviezen gegeven . Ik had rode vlekken in mijn gezicht en mijn huid voelde erg vermoeid aan. Ik krijg nu bindweefselmassages. Na 4 behandelingen voelt mijn huid weer prettig aan en zijn de rode vlekken zo goed als verdwenen. Ik durf weer zonder make-up de deur uit. Zelfs mijn vriendinnen zien de verbetering. Ik ben erg tevreden over haar deskundige aanpak en de producten die ze gebruikt. Ik kan Els bij iedereen aanbevelen.

Elly

Wat een super heerlijke behandeling! De producten, de geuren waar Els mee werkt, je zintuigen worden echt geprikkeld!
Het voelt als een enorme weldaad voor je huid, ik ben herboren!
Zeker een aanrader👌

Corina

Wil je nu gelijk je huid verzorgen met Natuurlijke huidverzorging?

Om je huid te verbeteren is stap 1 altijd Hydrateren, zorgen dat het vochtgehalte in je huid op peil is. Hier begint jouw huidverbetering mee.  Hierna kan je specifiek de probleemgebieden aanpakken. Eerst het vochtgehalte optimaal krijgen. Je zult merken dat je huid snel weer prettig aanvoelt. Ik heb een startset Huidverzorging samengesteld; een reiniging set wat bestaat uit een reinigingsmilk en lotion. Hierna voedt je de huid met een vochtinbrengende creme. 

Ga het zelf ervaren wat Natuurlijke huidverzorging kan betekenen voor jouw huid.

Ik weet bijna zeker dat je niets anders meer wilt.

Veelgestelde vragen

Moet mijn huid wennen aan Natuurlijke huidverzorgingsproducten?

Dit is afhankelijk van jouw huidconditie. Je huid gaat ontgiften van de minerale oliën in synthetische huidverzorgingsproducten. Minerale oliën leggen een filmlaagje op de huid waardoor de huid wat lui wordt. Lees in mijn blog hier meer over. Sommige huiden voelen de overgang naar natuurlijke huidverzorging. 

Zijn Natuurlijke huidverzorgingsproducten duurder?

Er wordt vaak gedacht dat natuurlijke biologische huidverzorging duurder is dan andere producten. Ik kan je vertellen dat dit zeker niet het geval is. Natuurlijke huidverzorging is krachtiger en vele malen meer werkzamer voor de huid. Je hoeft hierdoor minder te gebruiken en zijn dus zuiniger in gebruik.

Hebben deze huidverzorgingsproducten een certificaat?

Ja dat hebben deze huidverzorgingsproducten. De producten zijn gemaakt in een bedrijf die het certificaat Ecocert draagt. Dit is een certificaat die de biologische duurzaamheid waarborgt.

Hoelang doe ik met deze huidverzorgingsset?

Je hoeft niet veel van deze natuurlijke huidverzorgingsproducten per keer te gebruiken. Hierdoor doe je gemiddeld 2 a 2,5 maand met deze huidverzorgingsset. Het hangt ook een beetje af hoe jezelf met de producten omgaat. Ik smeer bijvoorbeeld altijd teveel waardoor mijn producten ook te snel om gaan kiss Dit is per persoon verschillend.

Ervaringen van mijn klanten

Het gebruik van natuurlijke producten voelt heel prettig. Het contact met Els is heel fijn en het behandelingsplan gaat altijd in overleg. Ik ben er heel blij mee.

Tanja

Al geruime tijd heb ik last van uitslag in mijn gezicht. Van huisarts en diverse dermatologen kreeg ik steeds te horen dat het eczeem was. En kreeg vervolgens hormooncrèmes om de uitslag te verhelpen. Na veel zelfonderzoek kwam ik op de site van Els van der Kleij. Huidtherapeut en orthomoleculair therapeut in 1. Daar was ik naar op zoek! De eerste afspraak was snel gemaakt. Met haar ben ik een en ander op papier gaan zetten, zoals leef- en eetgewoontes. Na een aantal door haar aangevraagde tests en pure plantaardige crèmes is de uitslag in mijn gezicht vrijwel verdwenen. Eindelijk iemand gevonden die de moeite neemt om echt naar je te luisteren en de oorzaak van je huidproblemen onder de loep te nemen. Ik kan een ieder haar professionaliteit aanbevelen!

Jolanda

Ik kon alleen maar glimlachen toen ik mijn huid ging verzorgen met Natuurlijke huidverzorging