Ontspanning en Verwennerij voor je huid

9

Heb je nu wel een moment voor jezelf verdient?

Na een drukke periode of wanneer je nog in een drukke periode zit vergeten wij vaak ons zelf. Iedereen gaat voor behalve jij en hierdoor heb je helemaal geen tijd voor jezelf. Juist in tijden van drukte is het erg belangrijk om lief voor jezelf te zijn.

9

Voelt je huid droog en tekent het zichtbaar vermoeit?

Stress heeft als gevolg dat de huid uitdroogt en ook sneller verouderd. Je huid heeft nu extra aandacht en verzorging nodig. Hoe kan je dit doen? Trakteer jezelf op een ontspannende schoonheidsbehandeling met alleen maar natuurlijke producten.

9

Ben je op zoek naar een ontspannende gezichtsbehandeling met alleen maar natuurlijke huidverzorgingsproducten?

Natuurlijke producten verzorgen de huid en de geuren werken op alle functies van de huid. Hierdoor krijg je extra een ontspanning. Door weer goed voor jezelf te zorgen krijg je weer de balans terug. Hierdoor krijgt je lichaam weer energie en je huid gaat weer stralen.

Je huid verwennen Natuurlijke huidverzorging.

Het is al eeuwen oud dat de mens producten van de natuur gebruiken om de huid te verzorgen. Biologische Natuurlijke producten kunnen de huid echt herstellen. Natuurlijke producten zijn bijvoorbeeld etherische oliën, plantenoliën, kruiden, extracten van bloemen en planten.

Het resultaat van de huid op deze manier te verzorgen:

  • Een stralende gezonde huid
  • Geen synthetische ingrediënten meer op jouw huid
  • Een heerlijk eigen huidverzorgingsritueel ontwikkelen
  • Een comfortabel huid die verzorgd wordt met heerlijke huidproducten

Je huid verwennen met Natuurlijke huidverzorging.

Het is al eeuwen oud dat de mens producten van de natuur gebruiken om de huid te verzorgen. Biologische natuurlijke producten kunnen de huid echt herstellen. Natuurlijke producten zijn bijvoorbeeld etherische olien, plantenolien, kruiden, extracten van bloemen en planten.

Het resultaat van de huid op deze manier te verzorgen:

  • Een stralende gezonde huid
  • Geen synthetische ingredienten meer op jouw huid
  • Een heerlijk eigen huidverzorgingsritueel ontwikkelen
  • Een comfortabel huid die verzorgd wordt met heerlijke huidproducten

“Mijn missie is om elke vrouw te laten ervaren wat Natuurlijke huidverzorging voor haar huid en lichaam kan betekenen.”

Biologische Schoonheidsspecialiste

Er worden in huidverzorgingsproducten zoveel ingrediënten verwerkt die jou als vrouw helemaal uit balans brengen. Dit wil ik zo graag helder aan iedereen maken, er worden zoveel ingrediënten gebruikt die echt geen toevoeging hebben voor de huid. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen zoals jij te bereiken met mijn kennis. Om samen met een cliënte een prachtig resultaat te bereiken, geeft mij dit blijheid. Zij is blij met haar stralende huid en dit geeft mij een gevoel van dankbaarheid.

Ik ben nog steeds zo dankbaar om met deze mooie huidverzorgingsmerken te mogen werken. Het werken met biologische producten is prachtig. Een vruchtenmasker gemaakt van 2 kilo fruit of een granenpeeling. Hoe uniek is dat en heeft geen extra toelichting nodig. Kom het gewoon ervaren en dan voel je het verschil.

 

Biologische Natuurlijke huidverzorgingsmerken die echt het verschil maken! 

Sociéte Provençale d’Aromathérapie & Les Gavots

Deze  huidverzorgingsproducten kunnen de huid ondersteunen, verzorgen en herstellen. Deze twee merken bevatten onder andere de werkzame ingrediënten van etherische oliën en plantenoliën. Etherische oliën hebben het vermogen om door de huidlagen heen te gaan. Zij hebben een activerende werking om de huid in de balans te krijgen. Plantenoliën hebben het vermogen om de opperhuid te verbeteren en versterken. Dit zijn nog maar 2 van de vele werkingen die deze producten kunnen betekenen voor jouw huid.
S.P.A. staat voor een individuele benadering van elke cliënt met haar of zijn eigen huidconditie. De producten kunnen helemaal op maat gemaakt voor elke huidconditie.

Lakshmi

LAKSHMI kijkt niet alleen naar zichtbare problemen, maar ook naar de dieperliggende oorzaak, om zo behandeling, producten en advies te kunnen geven om deze drie dosha’s in balans te brengen, en de problemen bij de wortel op te lossen (holistisch) en de verhouding in ieders persoonlijke constitutie in balans te brengen en te herstellen.

LAKSHMI heeft een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld. Door de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten. Dit samen geeft schoonheid en glans aan de drie huidtypen Vata, Pitta en Kapha.

ZAO

Laat je betoveren door de make-up van ZAO met haar heldere kleuren, comfortabele texturen en lange houdbaarheid op je huid. Ontdek de natuurlijke en biologische make-up van Zao. Het eerste refill make-up merk, biologisch gecertificeerd door Cosmébio, 100% natuurlijk* en veganistisch. Met respect voor de natuur en aandacht voor de huid, heeft Zao deze verzorgende make-up ontwikkeld.

100% natuurlijke samenstelling*
De ingredienten zijn afkomstig van planten (plantenextracten, hydrolaten, plantaardige oliën en boters) en mineralen voor de minerale pigmenten.

Daarom kan Zao op élke huid (ook acne en eczeem) gebruikt worden. Alle producten zijn biologisch en door Ecocert gecertificeerd (volgens de Ecocert Greenlife en Cosmos Standard normen) en gelabeld Cosmebio*. Dankzij alle ecologische en ethische activiteiten kreeg Zao in 2014 de vermelding “Slow Cosmetic”.

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb van Els de gezichtsbehandeling ‘Aromatherapie’ ontvangen en vond dat een hele bijzondere ervaring. Ik werd ruim een uur in de watten gelegd en Els legde regelmatig uit wat ze aan het doen was en welke producten ze ging gebruiken. Ze is zeer ter zake kundig en onmiskenbaar een expert op het gebied van huidverzorging en voeding. Mijn huid voelde nog lang zacht en verfrist aan. Ik kan iedereen een behandeling en/of uitgebreid traject aanraden! De behandeling die ik heb gehad is zeker aan te bevelen als je eerst eens kennis wilt maken.

Ester, 45 jaar

Els neemt de tijd voor een uitgebreide intake.
Na de huidanalyse heeft ze een behandelplan opgesteld. Ook heeft ze me goede voedingsadviezen gegeven . Ik had rode vlekken in mijn gezicht en mijn huid voelde erg vermoeid aan. Ik krijg nu bindweefselmassages. Na 4 behandelingen voelt mijn huid weer prettig aan en zijn de rode vlekken zo goed als verdwenen. Ik durf weer zonder make-up de deur uit. Zelfs mijn vriendinnen zien de verbetering. Ik ben erg tevreden over haar deskundige aanpak en de producten die ze gebruikt. Ik kan Els bij iedereen aanbevelen.

Elly, 66 jaar

Welke Gezichtsbehandeling voor jouw huid?

De eerste keer dat je bij mij in de huidstudio komt volgt er altijd eerst een huidanalyse. We nemen samen een vragenlijst door en bespreken je wensen betreft je huid. Dan volgt de huidanalyse, hier ga ik je huid bekijken om je huidtype te bepalen. Hierna geef ik je advies op maat en bepalen we samen welke gezichtsbehandeling geschikt is voor jouw huid.  Hieronder een paar voorbeelden van schoonheidsbehandelingen, meer Behandelingen te vinden.

Heb je nu al zin om in de stoel te liggen?

Pak je agenda en plan gelijk een afspraak.

Veelgestelde vragen

Moet mijn huid wennen aan Natuurlijke huidverzorgingsproducten?

Dit is afhankelijk van jouw huidconditie. Je huid gaat ontgiften van de minerale oliën in synthetische huidverzorgingsproducten. Minerale oliën leggen een filmlaagje op de huid waardoor de huid wat lui wordt. Lees in mijn blog hier meer over. Sommige huiden voelen de overgang naar natuurlijke huidverzorging.

Ik wacht nog even totdat ik tijd heb en dan plan ik een gezichtsbehandeling in.

Gun jezelf de tijd en aandacht die je huid verdient. Juist in tijden van drukte heb je tijd voor jezelf nodig.

Zijn Natuurlijke huidverzorgingsproducten duurder?

Er wordt vaak gedacht dat natuurlijke biologische huidverzorging duurder is dan andere producten. Ik kan je vertellen dat dit zeker niet het geval is. Natuurlijke huidverzorging is krachtiger en vele malen meer werkzamer voor de huid. Je hoeft hierdoor minder te gebruiken en zijn dus zuiniger in gebruik.

Ik weet niet welke gezichtsbehandeling geschikt is voor mijn huid

Voordat ik start met de gezichtsbehandeling, volgt er altijd een huidanalyse. We nemen samen een vragenlijst door en bespreken je wensen betreft je huid. Dan volgt de huidanalyse, hier ga ik je huid bekijken om je huidtype te bepalen. Hierna geef ik je advies op maat en bepalen we samen welke gezichtsbehandeling geschikt is voor jouw huid.

Ervaringen van mijn klanten

Ik kwam bij Els terecht omdat ik wat probleemplekjes had in mijn gezicht. Zij stuurde me naar de huisarts en die stuurde een stukje huid op. Het bleek eczeem te zijn. Niks aan te doen. Ik kreeg een zalfje. Dat helpt tijdelijk. Maar door de behandeling en de dag en nachtcrème van Els heb ik al een jaar geen last meer van die plekjes. Verder is het heel relaxed om door Els behandeld te worden. Dus ik beveel het iedereen aan.

Lieke, 67 jaar

Kunstenaar

Het gebruik van natuurlijke producten voelt heel prettig. Het contact met Els is heel fijn en het behandelingsplan gaat altijd in overleg. Ik ben er heel blij mee.

Tanja, 38 jaar

Adviseur

Geef jezelf aandacht en ontspanning

Plan een heerlijke gezichtsbehandeling met alleen maar natuurlijke biologische huidproducten,