Ik stel mij graag even voor

Ik vertel je graag mijn verhaal

Ik heb zelf jaren last gehad van mijn huid. Door mijn toenmalige werk als schoonheidsspecialiste gebruikte ik veel verschillende huidverzorgingsproducten. Regelmatig nam ik een behandeling om mijn huid op te frissen zoals microdermabrasie of chemische peeling. In de loop van tijd kreeg ik rode pijnlijke bultjes tussen mijn wenkbrauwen, wangen en rond mijn mond. Deze bultjes voelde erg warm, geïrriteerd en branderig. Wanneer mijn darmen ( prikkelbare darm syndroom) onrustig waren, kreeg ik nog meer last van mijn huid. Hierdoor ging ik nog meer huidverzorgingsproducten proberen, niets hielp of tijdelijk eventjes.

Dit gaf mij enorm veel onrust en stiekem ook wel wat onzekerheid. Ik werkte als schoonheidsspecialiste; die kan toch geen last hebben van huidproblemen. De mensen zullen wel denken, die moet het toch wel weten. Ik werd ook gek van het onprettige gevoel van mijn huid want die branderigheid voelde ik de gehele dag. Bij thuis komst maakte ik gelijk mijn gezicht schoon want mijn make-up gaf extra irritatie op mijn huid.

Uiteindelijk ben ik naar de dermatoloog gegaan, die gaf de diagnose dermatitis perioralis. Dit is een huidaandoening wat vaak als gevolg van het gebruik van corticosterioden creme. Dit had ik zelf nog nooit gebruikt. Vreemd dacht ik!. De dermatoloog gaf ook aan dat dit vergelijkbaar was als de kappers eczeem. Na een allergie test bleek ik ook allergisch te zijn voor veel parfumstoffen en veel zeep ingrediënten. In mijn vakbranche waren deze stoffen erg moeilijk om te vermijden.

Veel huidverzorgingsproducten en gezichtsbehandelingen heb ik geprobeerd, helaas niets hielp. Na een lange zoektocht en veel opleidingen gevolgd te hebben heb ik eindelijk gevonden wat wel werkt. Natuurlijke huidverzorgingsproducten en de juiste voeding voor de juiste vitamines en mineralen. Natuurlijke huidverzorging kan je huid kalmeren en verbeteren. Geen synthetische ingrediënten in je huidverzorgingsproducten maar Puur natuur op je huid.

Ik heb een enorme passie voor de huid. Mijn liefde voor mijn vak heb ik verder ontwikkeld door verschillende opleidingen te volgen over de huid en huidproblemen. Sinds ik mij ben gaan verdiepen in voeding realiseer ik mij dat wanneer ik de aspecten – huid en voeding – combineer, er een uniek concept ontstaat. Het heeft zoveel met elkaar te maken! In mijn huidstudio heb ik al mijn kennis en ervaringen verwerkt in prachtige behandelingen en behandeltrajecten.

Volg mij op Social Media:

Welke opleidingen en cursussen heb ik gevolgd?

Schoonheidsspecialiste

Ik ben een biologische schoonheidsspecialiste. Tijdens mijn opleiding veel specialisaties gevolgd, zoals acne en elektrische ontharen. Een gezichtsbehandeling met natuurlijke huidverzorgingsproducten is een verwennerij voor je huid. In mijn huidstudio werk ik veel met etherische oliën, kruiden en plantenoliën. Deze ingrediënten hebben de kracht de huid te verzorgen en te verbeteren.

HBO Huidtherapie

Een huidtherapeut is gespecialiseerd in de huid en huidaandoeningen. Ik, als huidtherapeut werk volgens een vaste werkwijze. Een huidanalyse, de ervaringsbehandeling en hierna volgt een advies voor een behandeltraject op maat. Een behandeltraject kan o.a bestaan uit diverse gezichtsbehandelingen, bindweefselmassage, voeding op maat en supplementen advies.

Orthomoleculaire voeding en therapie

Het begrip ‘Orthomoleculair betekent dat elke lichaamscel de optimale hoeveelheden voedingsstoffen nodig heeft in de juiste verhoudingen om zo goed mogelijk te functioneren. Als Orthomoleculair therapeut ga ik de klachten analyseren met eventueel extra onderzoek. Hierna geef ik het advies om het lichaam ondersteunen met gezonde voeding en  ondersteunende supplementen.

BrainQ ADHD Therapie

In het dagelijkse leven worden wij als mens overspoeld met prikkels. Wordt dit op enig moment teveel dan ontstaat er een disbalans in het stress- en beloningssysteem. De klachten variëren van dagelijks hoofdpijn, vermoeidheid, snel prikkelbaar, malende gedachten tot continue stress voelen. Als Brain Q therapeut gaan we deze disbalansen opsporen een aanpakken.

Cursussen voor de Huid

 • Masterclass etherische olien
 • Bindweefselmassage
 • Diverse traingen van S.P.A
 • Diverse trainingen van Lakshmi
 • Post HBO Brandwonden na huidtherapie
 • Ayurveda buikmassage
 • Ingredientenleer

Cursussen voor Voeding

 • Vrouwelijke hormonen behandelen
 • Darmtherapie opleiding
 • BrainQ ADHD opleiding
 • Orthomoleculaire Gewichtsmanagement
 • SKB test 

Hoe klanten mij ervaren

Super fijne behandelingen gehad tijdens het proces om mijn acne te verminderen. Els denkt altijd fijn met je mee en je kan alles zeggen. Ook als je het anders had gezien kun je dit zeggen en zal ze met je meedenken. Ze past het proces echt op jou aan en je krijgt niet een standaard iets. Tijdens de behandeling kun je ook altijd aangeven als je iets niet fijn is, wat echt een fijne gevoel geeft. Ik ben erg tevreden over mijn resultaat wat ik nu heb behaald. Het duurt misschien iets langer als wanneer je medicijnen gebruikt maar ik merk dat je hierdoor wel echt de bron aanpakt en niet alleen het oppervlakkige oplost. Super tevreden!

Sanne, 26 jaar

Boekhouder

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Maak een afspraak voor een Ervaringsbehandeling of de Gezondheid Check en krijg alle antwoorden.