Krijg alle antwoorden op je vragen

Vraag nu een Huidanalyse aan

Met een behandelplan op maat naar huis

Huidadvies afgestemd op jouw huid

Natuurlijke huidverzorging en Gezonde voeding

De 5V methode van Bloos

De oplossing voor je huid

Geef je huid de beste verzorging die er is. Verzorg en verbeter je huid met Natuurlijke huidverzorging. In mijn praktijk werk ik met prachtige natuurlijke huidverzorgingsproducten. De basis van mijn filosofie is de Franse aromatherapie in combinatie met gezonde voeding.  Zo behandel je de huid zowel vanuit de binnenkant als vanuit de buitenkant. Hiermee creëer je op een liefdevolle wijze een huidverbetering voor de langere termijn.

Spreekt dit je aan?  Maak dan nu een afspraak voor een huidanalyse.

” Mijn missie is om elke vrouw te laten STRALEN en ondersteunen naar haar gewenste huidverbetering “

Orthomoleculaire Huid- en Voedingstherapeut

Ik ben Els van der Kleij en uit eigen ervaring weet ik wat voor zoektocht het is om de beste en vooral juiste verzorging te geven aan je huid. Zelf heb ik in het verleden last gehad van een overgevoelige allergische huid, ook wel de huidaandoening Dermatitis perioralis genoemd. Hierdoor kon ik weinig tot geen producten verdragen op mijn huid. Achteraf hadden mijn darmproblemen en drukke leven ook negatieve invloed op mijn huid. De darmen en je huid hebben een sterke onderlinge relatie met elkaar.

Ruim 19 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche en mijn specialiteit zijn huidproblemen. Na verschillende opleidingen ; Schoonheidsspecialiste, Huidtherapie en Orthomoleculaire voeding heb ik mijn kennis gebundeld en een uniek concept gecreëerd in mijn praktijk.

Een egale comfortabele huid die weer straalt!

Huidverzorging die werkt, 100 % Puur natuur en Biologisch

Lekker zonder make-up de deur uit gaan

Niet meer zoeken naar de oplossing

Ervaringen van mijn klanten

Bij eerdere pogingen om van mijn acne af te komen richtte men zich enkel op symptoombestrijding en bleef mijn huid erg onrustig en droog. Els ging met mij op zoek naar de oorzaak. Met haar begeleiding op het gebied van voeding, haar goede behandelingen die ze afstemt op de behoefte van je huid en de fijne producten die ze daarbij gebruikt, is mijn huid rustig en egaal geworden. Een ontzettend fijn gevoel om zonder make-up de deur uit te durven gaan!

Sylvia, 31 jaar

Els neemt de tijd voor een uitgebreide intake.
Na de huidanalyse heeft ze een behandelplan opgesteld. Ook heeft ze me goede voedingsadviezen gegeven . Ik had rode vlekken in mijn gezicht en mijn huid voelde erg vermoeid aan. Ik krijg nu bindweefselmassages. Na 4 behandelingen voelt mijn huid weer prettig aan en zijn de rode vlekken zo goed als verdwenen. Ik durf weer zonder make-up de deur uit. Zelfs mijn vriendinnen zien de verbetering. Ik ben erg tevreden over haar deskundige aanpak en de producten die ze gebruikt. Ik kan Els bij iedereen aanbevelen.

Elly, 66 jaar

Wat kan je verwachten van de Huidanalyse?

Je hebt al veel geprobeerd en ziet in de winkels door het vele aanbod van huidverzorging ook niet meer welke producten goed zijn voor je huid. Zoek je al een lange tijd naar prettige huidverzorgingsproducten voor je huid? Heb je al veel gezichtsbehandelingen geprobeerd en het resultaat valt vaak tegen? Ik nodig jou als stralende vrouw graag uit voor een huidanalyse bij mij in de praktijk. We starten met een uitgebreide vragenlijst, hierna volgt een analyse van je huid. Na alle informatie te hebben verzameld volgt er een huidadvies afgestemd op jouw huid. Hierna kan je gelijk een ervaringsbehandeling inplannen met natuurlijke huidverzorgingsproducten. Als afsluiting krijg je een proefsetje met huidverzorgingsproducten mee.

Stel het niet uit, maak nu een afspraak voor huidanalyse.

Kom ervaren dat het helemaal niet zo moeilijk is.

Veelgestelde vragen

Ben ik verplicht om producten te kopen?

Nee, je bent niets verplicht. Ik geef je een vrijblijvend advies mee. Wanneer je beslist om te starten met een behandeltraject, zit daar huidverzorgingsproducten bij. Hierdoor kan je ervaren wat natuurlijke huidverzorging voor jouw huid doet.

Ik wacht nog even totdat ik tijd heb en dan plan ik een gezichtsbehandeling in.

Gun jezelf de tijd en aandacht die je huid verdient. Juist in tijden van drukte heb je tijd voor jezelf nodig.

Moet mijn huid wennen aan Natuurlijke huidverzorgingsproducten?

Dit is afhankelijk van jouw huidconditie. Je huid gaat ontgiften van de minerale oliën in synthetische huidverzorgingsproducten. Minerale oliën leggen een filmlaagje op de huid waardoor de huid wat lui wordt. Lees in mijn blog hier meer over. Sommige huiden voelen de overgang naar natuurlijke huidverzorging.

Hoelang duurt een huidanalyse?

In totaal duurt een huidanalyse 1 uur.