Checklist Huidverzorging

Een eigen huidverzorgingsritueel is belangrijk. Hierdoor krijgt je huid rust omdat je niet alles door elkaar gebruikt. De producten die je gebruikt kunnen hun werk goed doen voor jouw huid. Met deze Checklist plus extra adviezen kan je een goeie start maken om voor jezelf deze keuze te maken en een eigen huidverzorgingsritueel ontwikkelen.

Na de inschrijving krijg je een bevestiging in je mail met de download link van de Checklist Huidverzorging. Veel plezier met het ontwikkelen van eigen huidverzorgingsritueel!

 

Een eigen huidverzorgingsritueel ontwikkelen

Geen stress meer in de winkel vanwege het vele aanbod huidverzorgingsproducten

De Basis stappen voor een Stralende huid

Een comfortabele huid

Orthomoleculaire Huid- en voedingstherapeut 

Ik ben Els van der Kleij en uit eigen ervaring weet ik wat voor zoektocht het is om de beste en vooral juiste verzorging te geven aan je huid. Zelf heb ik in het verleden last gehad van een overgevoelige allergische huid, ook wel de huidaandoening Dermatitis perioralis genoemd. Hierdoor kon ik weinig tot geen producten verdragen op mijn huid. Achteraf hadden mijn darmproblemen en drukke leven ook negatieve invloed op mijn huid. De darmen en je huid hebben een sterke onderlinge relatie met elkaar.

Ruim 19 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche en mijn specialiteit zijn huidproblemen. Na verschillende opleidingen ; Schoonheidsspecialiste, Huidtherapie en Orthomoleculaire voeding heb ik mijn kennis gebundeld en een uniek concept gecreëerd in mijn praktijk.

 

Wat zeggen mijn clienten over mij

Els neemt de tijd voor een uitgebreide intake.
Na de huidanalyse heeft ze een behandelplan opgesteld. Ook heeft ze me goede voedingsadviezen gegeven . Ik had rode vlekken in mijn gezicht en mijn huid voelde erg vermoeid aan. Ik krijg nu bindweefselmassages. Na 4 behandelingen voelt mijn huid weer prettig aan en zijn de rode vlekken zo goed als verdwenen. Ik durf weer zonder make-up de deur uit. Zelfs mijn vriendinnen zien de verbetering. Ik ben erg tevreden over haar deskundige aanpak en de producten die ze gebruikt. Ik kan Els bij iedereen aanbevelen.

Elly, 66 jaar

Bij eerdere pogingen om van mijn acne af te komen richtte men zich enkel op symptoombestrijding en bleef mijn huid erg onrustig en droog. Els ging met mij op zoek naar de oorzaak. Met haar begeleiding op het gebied van voeding, haar goede behandelingen die ze afstemt op de behoefte van je huid en de fijne producten die ze daarbij gebruikt, is mijn huid rustig en egaal geworden. Een ontzettend fijn gevoel om zonder make-up de deur uit te durven gaan!

Sylvia, 31 jaar