Cadeaubon voor jou

Cadeaubon van Bloos in je handen?

Je hebt de cadeaubon van Bloos gekregen. Harstikke leuk! 

In mijn Huidstudio maak ik een combinatie van natuurlijke huidverzorging en ondersteuning van gezonde voeding. Deze  biologische, natuurlijke huidverzorgingsproducten, zoals Sociéte Provençale d’Aromathérapie en Les  Gavots, kunnen de huid namelijk Echt ondersteunen, verzorgen en herstellen. Dit geeft jouw huid weer de veerkracht en balans terug voor een stralende huid! Lees snel verder uit welke cadeaus je kunt kiezen. 

“Mijn missie is om elke vrouw te laten STRALEN en ondersteunen naar haar gewenste huidverbetering.”

Biologische schoonheidspecialiste

Ik ben Els van der Kleij en uit eigen ervaring weet ik wat voor zoektocht het is om de beste en vooral juiste verzorging te geven aan je huid. Zelf heb ik in het verleden last gehad van een overgevoelige allergische huid, ook wel de huidaandoening Dermatitis perioralis genoemd. Hierdoor kon ik weinig tot geen producten verdragen op mijn huid. Achteraf hadden mijn darmproblemen en drukke leven ook negatieve invloed op mijn huid. De darmen en je huid hebben een sterke onderlinge relatie met elkaar.

Ruim 19 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche en mijn specialiteit zijn huidproblemen. Na verschillende opleidingen ; Schoonheidsspecialiste, Huidtherapie en Orthomoleculaire voeding heb ik mijn kennis gebundeld en een uniek concept gecreëerd in mijn praktijk.

 Kan je op deze vragen een ‘Ja’ beantwoorden?

 • Heb je deze cadeaubon gekregen?
  Ben jij voor de eerste keer bij Huidstudio Bloos?
  Is dit de eerste keer dat je deze cadeaubon gebruikt?

Dat is mooi, dan voldoe je aan alle voorwaarden van deze cadeaubon. Je kan kiezen uit de onderstaande cadeaus. Cadeau 1 geeft je alle antwoorden op je vragen over je huid en Cadeau 2 ga je gelijk ervaren hoe heerlijk en effectief natuurlijke huidverzorging is voor jouw huid.

  Wil je nu jouw cadeaubon inleveren?

  Pak je agenda en plan gelijk een afspraak.

  Veelgestelde vragen

  Moet mijn huid wennen aan Natuurlijke huidverzorgingsproducten?

  Dit is afhankelijk van jouw huidconditie. Je huid gaat ontgiften van de mineralen olien in synthetische huidverzorgingsproducten. Mineralen olien leggen een filmlaagje op de huid waardoor de huid wat lui wordt. Lees in een blog van mij hier meer over. Sommige huiden voelen de overgang naar natuurlijke huidverzorging.

  Ik weet niet welke gezichtsbehandeling geschikt is voor mijn huid

  Voordat ik start met de gezichtsbehandeling, volgt er altijd een huid scan. We nemen samen een vragenlijst door en bespreken je wensen betreft je huid. Dan volgt de huid scan, hier ga ik je huid bekijken om je huidtype te bepalen. Hierna geef ik je advies op maat en bepalen we samen welke gezichtsbehandeling geschikt is voor jouw huid.

  Zijn Natuurlijke huidverzorgingsproducten duur?

  Er wordt vaak gedacht dat natuurlijke biologische huidverzorging duurder is dan andere producten. Ik kan je vertellen dat dit zeker niet het geval is. Natuurlijke huidverzorging is krachtiger en vele malen meer werkzamer voor de huid. Je hoeft hierdoor minder te gebruiken en zijn dus zuiniger in gebruik.

  Zie ik er rood uit na de gezichtsbehandeling?

  Nee, natuurlijke huidverzorging versterken de huid en aan het eind van elke behandeling wordt de huid gevoedt en gekalmeerd. Je gaat met een rustig gezicht de deur uit.

  Ervaringen van mijn klanten

  Ik heb van Els de gezichtsbehandeling ‘Aromatherapie’ ontvangen en vond dat een hele bijzondere ervaring. Ik werd ruim een uur in de watten gelegd en Els legde regelmatig uit wat ze aan het doen was en welke producten ze ging gebruiken. Ze is zeer ter zake kundig en onmiskenbaar een expert op het gebied van huidverzorging en voeding. Mijn huid voelde nog lang zacht en verfrist aan. Ik kan iedereen een behandeling en/of uitgebreid traject aanraden! De behandeling die ik heb gehad is zeker aan te bevelen als je eerst eens kennis wilt maken.

  Esther, 45 jaar

  Vanaf het begin dat ik bij Els in behandeling ben, nu ongeveer 3 jaar, is Els altijd erg behulpzaam geweest. Ze is erg meedenkend en weet waar je met je huid naartoe wilt. Met haar heb ik alleen maar goede ervaring gehad, en zal haar praktijk daarom ook zeker aan mensen aanraden

  Chimène, 26 jaar