Behandelingen

De Huidanalyse

Een uitgebreide vragenlijst met een analyse van je huid. Na alle informatie te hebben verzameld volgt er een huidadvies afgestemd op jouw huid. Uiteraard alle tijd voor al je vragen. € 27,00

De Ervaringsbehandeling

Dit is de huidanalyse inclusief een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie.  Samen van € 127,00 naar € 89,50

De Gezondheid-Check

Dit is de start om te gaan werken aan je gezondheid. Je gaat een voedingsboekje bijhouden. Dit ga ik analyseren inclusief de doorgenomen vragenlijsten. Hierna volgt een advies op maat. € 95,00

Schoonheidsbehandelingen

Gezichtsbehandeling Gevoelige huid 1.15 uur 89,50

Een gevoelige huid met als oorzaak eczeem of een allergie wil je met alle voorzichtigheid behandelen. Deze behandeling verzorgd en kalmeert de gevoelige huid zonder heftige synthetische ingrediënten. De behandeling wordt uitsluitend op basis van etherische oliën en plantenoliën behandeld.

Opbouw van de behandeling:

 • Gezichtsreiniging
 • een lichte scrub speciaal voor de gevoelige huid
 • Eventueel epileren
 • Een kalmerend masker
 • Een voedend masker wat wordt aangepast aan uw huidtype
 • Huidververzorging
Gezichtsbehandeling Rosacea huid 1,5 uur 97,00

Een Rosacea reageert vaak overgevoeliger dan een normale huid. Er worden in deze gezichtsbehandeling speciale producten gebruikt die gericht zijn om de huid te kalmeren.

Opbouw van de behandeling:

 • Gezichtsreiniging
 • De granenpeeling
 • Eventueel epileren
 • verwijderen van oneffenheden
 • Stimulerend mineralen masker
 • Voedend vruchtenmasker
 • Huidverzorging
 • Make-up
Gezichtsbehandeling Anti-aging 1,5 uur 97,00

Een gezichtsbehandeling met alleen maar natuurlijke ingrediënten, denk aan een granenpeeling en een vruchtenmasker van puur fruit. Na deze behandeling voelt uw huid heerlijk zacht en ziet er prachtig uit.

Opbouw van de behandeling:

 • Gezichtsreiniging
 • De granenpeeling
 • Eventueel epileren
 • verwijderen van oneffenheden
 • Stimulerend mineralen masker
 • Voedend vruchtenmasker
 • Huidverzorging
 • Make-up
Gezichtsbehandeling Ontspanning 1,5 uur 102,50

Even ontspannen? Neem dan deze heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling. Uw huid wordt behandeld met natuurlijke producten op basis van etherische oliën. De geuren en de massages geven uw even een rustmoment voor jezelf.

De behandeling bestaat uit een voetenmassage, handmassage, reiniging, een granenpeeling, eventueel epileren. Hierna volgt een stimulerend masker en een voedend vruchtenmasker. Dit is wordt aangepast aan uw huidtype. Als afsluiting van deze heerlijke behandeling krijgt uw een ontspanningsmassage van het gezicht inclusief de shaitsu drukpunten.

Gezichtsbehandeling Aromabrasie incl. Bindweefselmassage 2uur 137,00

Een huidverbetering door middel van natuurlijke huidverzorging en een stimulerende bindweefselmassage. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor alle huidprocessen optimaal worden geactiveerd. Met als resultaat een huidversteviging en huidverbetering puur natuur.

De behandeling bestaat uit een reiniging, een granenpeeling, eventueel epileren. Hierna volgt een stimulerend masker en een voedend vruchtenmasker. Dit is wordt aangepast aan uw huidtype. Als afsluiting van deze heerlijke behandeling krijgt uw een stimulerende bindweefselmassage.

Huidtherapie 

Acne behandeling basis 1uur 77,50

Dit is de basis gezichtsbehandeling voor een acne huid. Hiermee kan je mee beginnen en later je huid mee onderhouden.

Opbouw van de behandeling:

 • Gezichtsreiniging
 • Een lichte scrub.
 • Verwijderen van de mee-eters en ontstekingen
 • Een voedend crememasker
 • Huidverzorging afgestemd op je huid
Acne behandeling uitgebreid 1,5 uur 97,00

Heb je weleens gevoelt wat etherische oliën kunnen betekenen voor een acne huid. Probeer deze gezichtsbehandeling en je zult snel een huidverbetering zien.

Opbouw van de behandeling:

 • Gezichtsreiniging
 • De granenpeeling
 • Verwijderen van de mee-eters en ontstekingen
 • Stimulerend mineralen masker
 • Vruchtenmasker van 2 kilo fruit
 • Huidverzorging afgestemd op je huid
Camouflage / Visagie 45 min 62,50

Er zijn momenten dat je graag mooie make-up wilt dragen omdat je bijvoorbeeld een gaaf feest hebt. Het kan ook dat je dagelijks een comfortabele -make-up wilt dragen omdat je bijvoorbeeld nog rest littekens hebt van in verleden acne. Met mijn natuurlijke make-up merk ZAO kun je huid mooi maken en verzorgen tegelijkertijd.

Bindweefselmassage gelaat 30 min 62,50

Een bindweefselmassage is een huidverbeterende massage voor het gezicht. Het geeft een stimulerende doorbloedende werking doordat alle spieren gemasseerd worden. Het belangrijkste effect is dat de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor alle huidprocessen worden verbeterd. Dit geeft een huidversteviging, huidverbetering en een gezonde glans op je huid.

Bij een traject van 8 bindweefselmassage krijg je gratis 1 gezichtsbehandeling van mij.

 

Elektrisch ontharen gelaat per 15 minuten 30,00

Last van haartjes op de kin of bovenlip? Door middel van elektrisch ontharen kun je deze  permanent verwijderen. Met deze techniek kan je zowel de donkere haren als blonde, grijze of rozige haren verwijderen.

Ik werk met het apparaat Apilus, met dit apparaat kan ik effectief werken maar vele malen minder pijnlijk dan de ouderwetse apparaten. Dit omdat dit apparaat sneller kan werken en hierdoor is het minder pijnlijk voor u.

Coaguleren per 15 minuten 30,00

Heb je last van gesprongen adertjes op je gezicht? Coaguleren is een techniek dat je door middel van warmte het rode adertje kunt verwijderen. Meestal heb je 2 a 3 behandelingen nodig om er helemaal vanaf te zijn.

Ayurveda behandelingen

Ayurveda Buikbehandeling/ detox 45 min 67,00

 

Heb je vaak een opgeblazen buik?

Krijg je last van het eten van bepaalde voedingsmiddelen?

Heb je vaak last van buikpijn?

Is je stoelgang onregelmatig en/ of wisselend van structuur?

Ben je bekend met het prikkelbare darmsyndroom?

Kan je hierop Ja beantwoorden? Dan is de Udara detox buikbehandeling geschikt voor jou en jouw welzijn. Het Udura-detoxgen ritueel is een intense plaatselijke behandeling voor ongemakken in de buik, onderrug en taille. De buik wordt gemasseerd met diverse technieken zoals de manuele lymfedrainage en bindweefselmassage. De producten die gebruikt worden stimuleren de bloedsomloop, ondersteunen de darmfuncties. Ze werken verlichtend, verzachtend en een kalmerende werking.

De buik is ook een orgaan waar alle emoties worden opgeslagen. De buik wordt gezien als het 2de brein. In de buik bevindt zich ook 80% van je immuunsysteem. Zoveel redenen op een optimale darmfunctie te hebben. De juiste voeding is de basis voor een blije buik.

Je kunt de Udara buikbehandeling bij een gezichtsbehandeling inplannen of als losse behandeling. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden op de Udara buikbehandeling in kuurverband te doen.

Gezichtsbehandeling Ayurveda ritueel 1,75 uur 107,50

“Mijn missie is om elke vrouw te laten ervaren wat Natuurlijke huidverzorging voor haar huid en lichaam kan betekenen.”

Online Training

Thuis aan de slag met het verbeteren van je huid . Zelf leren wat het beste is voor jouw huid? Dat kan met dit prachtige online programma ‘de stappen naar een stralende huid’.

Het programma bestaat uit 8 lessen. 8 stappen naar jouw huidverbetering. Elke week ga je aan de slag met 1 les. Elke week krijg je van mij een video met ondersteunende literatuur en een opdracht waar je die week mee aan de slag gaat.

Welke onderwerpen komen aan bod:
– Welke huidverzorging goed is voor je huid.
– Wat is gezonde voeding
– recepten die de huid ondersteunen
– Welke vitamines heeft de huid nodig.

 

Behandeltrajecten

Wanneer je huid uit balans is geraakt heeft het extra aandacht nodig voor haar herstel. Dit doe je met één van de behandeltraject van de 5V Methode van Bloos. De duur van een traject is afhankelijk van wat de huid nodig heeft. Ze hebben minimaal een duur van 3 maanden. Meer informatie kan je vinden in de modules van de 5V Methode van Bloos.

Er zijn verschillende behandeltrajecten zoals;

 • Behandeltraject ‘ Natuurlijk Mooi’
 • Behandeltraject ‘ Huid en Voeding ‘
 • Behandeltraject ‘ Aromabrasie ® ‘
 • Behandeltraject ‘ Ontdek je voedingspatroon’

Biologische Natuurlijke huidverzorgingsmerken die echt het verschil maken! 

Sociéte Provençale d’Aromathérapie & Les Gavots

Deze  huidverzorgingsproducten kunnen de huid ondersteunen, verzorgen en herstellen. Deze twee merken bevatten onder andere de werkzame ingrediënten van etherische oliën en plantenoliën. Etherische oliën hebben het vermogen om door de huidlagen heen te gaan. Zij hebben een activerende werking om de huid in de balans te krijgen. Plantenoliën hebben het vermogen om de opperhuid te verbeteren en versterken. Dit zijn nog maar 2 van de vele werkingen die deze producten kunnen betekenen voor jouw huid.
S.P.A. staat voor een individuele benadering van elke cliënt met haar of zijn eigen huidconditie. De producten kunnen helemaal op maat gemaakt voor elke huidconditie.

Lakshmi

LAKSHMI kijkt niet alleen naar zichtbare problemen, maar ook naar de dieperliggende oorzaak, om zo behandeling, producten en advies te kunnen geven om deze drie dosha’s in balans te brengen, en de problemen bij de wortel op te lossen (holistisch) en de verhouding in ieders persoonlijke constitutie in balans te brengen en te herstellen.

LAKSHMI heeft een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld. Door de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten. Dit samen geeft schoonheid en glans aan de drie huidtypen Vata, Pitta en Kapha.

ZAO

Laat je betoveren door de make-up van ZAO met haar heldere kleuren, comfortabele texturen en lange houdbaarheid op je huid. Ontdek de natuurlijke en biologische make-up van Zao. Het eerste refill make-up merk, biologisch gecertificeerd door Cosmébio, 100% natuurlijk* en veganistisch. Met respect voor de natuur en aandacht voor de huid, heeft Zao deze verzorgende make-up ontwikkeld.

100% natuurlijke samenstelling*
De ingredienten zijn afkomstig van planten (plantenextracten, hydrolaten, plantaardige oliën en boters) en mineralen voor de minerale pigmenten.

Daarom kan Zao op élke huid (ook acne en eczeem) gebruikt worden. Alle producten zijn biologisch en door Ecocert gecertificeerd (volgens de Ecocert Greenlife en Cosmos Standard normen) en gelabeld Cosmebio*. Dankzij alle ecologische en ethische activiteiten kreeg Zao in 2014 de vermelding “Slow Cosmetic”.

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb van Els de gezichtsbehandeling ‘Aromatherapie’ ontvangen en vond dat een hele bijzondere ervaring. Ik werd ruim een uur in de watten gelegd en Els legde regelmatig uit wat ze aan het doen was en welke producten ze ging gebruiken. Ze is zeer ter zake kundig en onmiskenbaar een expert op het gebied van huidverzorging en voeding. Mijn huid voelde nog lang zacht en verfrist aan. Ik kan iedereen een behandeling en/of uitgebreid traject aanraden! De behandeling die ik heb gehad is zeker aan te bevelen als je eerst eens kennis wilt maken.

Ester, 45 jaar

Els neemt de tijd voor een uitgebreide intake.
Na de huidanalyse heeft ze een behandelplan opgesteld. Ook heeft ze me goede voedingsadviezen gegeven . Ik had rode vlekken in mijn gezicht en mijn huid voelde erg vermoeid aan. Ik krijg nu bindweefselmassages. Na 4 behandelingen voelt mijn huid weer prettig aan en zijn de rode vlekken zo goed als verdwenen. Ik durf weer zonder make-up de deur uit. Zelfs mijn vriendinnen zien de verbetering. Ik ben erg tevreden over haar deskundige aanpak en de producten die ze gebruikt. Ik kan Els bij iedereen aanbevelen.

Elly, 66 jaar

Heb je nu al zin om in de stoel te liggen?

Pak je agenda en plan gelijk een afspraak.