De 5V methode van Bloos

Aandacht voor jezelf!

Huidverbetering, gezonde voeding en ontspanning in één.

Afspraak makenVertel me meer

Aandacht voor jezelf met de 5V methode

De eerste stap is het Verwijderen van je afvalstoffen. Wanneer er teveel afvalstoffen worden opgeslagen in het lichaam ontstaan er vage klachten. Hierna  Versterk je het immuunsysteem. Dit doe je o.a door een optimale darmwerking en het aanvullen van de juiste vitamines en mineralen. Om al deze processen te ondersteunen Verrijk je jouw voeding door gezonde voeding te gaan eten. Gedurende deze periode Verbeter je de huid met gezichtsbehandelingen. Jouw huid Verwen  je thuis met een eigen huidverzorgingsritueel met natuurlijke huidverzorging.

Aandacht voor jezelf

Tijd is vaak de oorzaak waarom vrouwen door blijven lopen met een klacht. Er is altijd wel iets te doen en weinig tijd voor zichzelf. De huid geeft zichtbaar weer hoe je je voelt. Moe, energiek of gestrest. Je erfelijke genen hebben ook een rol hoe de huidveroudering verloopt. Maar je kan zelf ook invloed hebben met een gezonde leefstijl.

Positieve invloeden op de huid zijn; ontspanning, goed slapen, yoga, wandelen en gezonde voeding. Negatieve invloeden van de omgeving zijn bijvoorbeeld; wonen in de stad, roken, te weinig slapen, ongezonde voeding en veel stress. Hoe kan je hier nu een mooie balans in vinden?

In mijn huidstudio wordt er voor iedere vrouw een op maat gemaakt behandeltraject opgesteld. Er zijn verschillende opties om te starten met het verbeteren van je huid en gezondheid. 

Ontspanning voor je huid

Een heerlijk moment voor jezelf. Ontspannen en genieten van de heerlijke geuren. Je huid verzorgen met Natuurlijke huidverzorging is een cadeau voor je huid. Ervaar wat de kracht van etherische oliën en plantenoliën voor je huid en gevoel kunnen doen.

Mijn allereerste gezichtsbehandeling met natuurlijke huidverzorging gaf mij een grote glimlach op mijn gezicht. Je huid echt verzorgen, verbeteren en voeden met puur natuurlijke producten. Een prachtige voorbeeld is het vruchtenmasker. Dit masker bestaat uit twee kilo fruit en ook echt alleen maar 2 kilo fruit. Hoe Uniek en Gaaf is dat!

Hiernaast ga je een eigen huidverzorgingsritueel ontwikkelen waardoor je aan je dagelijkse tot wekelijkse Me time momentjes. Je krijgt een huidverzorgingsritueel die past bij jouw huid.

Verbeter je huid en wordt weer blij met je huid

Heb je al veel huidverzorgingsproducten uitgeprobeerd? Blijft je huid nog steeds onrustig? Blijven de ontstekingen telkens terugkomen?

Ervaar wat natuurlijke huidverzorging voor jou kan betekenen. Natuurlijke huidverzorgingsproducten hebben het vermogen om de huid te kalmeren en weer sterker te maken. Er zitten geen irriterende ingrediënten die de huid uit balans brengen maar juist ingrediënten vanuit de natuur. De natuur kan zoveel betekenen voor de huid.

De pijnlijke ontstekingen, jeukende huid en of overgevoelige huid vaarwel zeggen en een zichtbare egale huid krijgen die weer comfortabel aanvoelt. Zonder make-up weer lekker de deur uit. Hoe klinkt dit voor jou?

 

Verrijk je voeding en krijg de gezondheid die je wilt

Je voeding bepaalt hoe je lichaam aanvoelt en hoeveel energie je hebt voor de dag. Al een tijdje loop je met vragen rond over je lichaam. Je hebt bijvoorbeeld last van je darmen of je menstruatie is erg onregelmatig. Soms leg je weleens de link naar wat je gegeten hebt maar echt helemaal snappen doe je het nog niet. Waardoor reageert je lichaam nu zo?

Je lichaam krijgt haar energie door een gevarieerd voedingspatroon. Lekker veel groenten, fruit, noten en zaden. Het liefst wil je biologische voeding verwerken in je gerechten. Deze groente en fruit zijn geteeld zonder bestrijdingsmiddelen en bevatten meer bioactieve stoffen. En bovendien is de smaak is ook zoveel lekkerder.

Een voedingspatroon die afgestemd op jouw leefstijl en behoefte geeft jou de energie die je nodig om alle leuke dingen in het leven te doen. Je zult merken dat je vage klachten gaan verdwijnen door al het lekkers die de natuur ons geeft.

 

Voorstellen

Ik ben Els van der Kleij en uit eigen ervaring weet ik wat voor zoektocht het is om de beste en vooral juiste verzorging te geven aan je huid. Zelf heb ik in het verleden last gehad van een overgevoelige allergische huid, ook wel de huidaandoening Dermatitis perioralis genoemd. Hierdoor kon ik weinig tot geen producten verdragen op mijn huid. Achteraf hadden mijn darmproblemen en drukke leven ook negatieve invloed op mijn huid. De darmen en je huid hebben een sterke onderlinge relatie met elkaar.

Ruim 19 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche en mijn specialiteit zijn huidproblemen. Na verschillende opleidingen ; Schoonheidsspecialiste, Huidtherapie en Orthomoleculaire voeding heb ik mijn kennis gebundeld en een uniek concept gecreëerd in mijn praktijk.

 

Natuurlijke huidverzorging en Gezonde biologische voeding samen zorgen voor een stralende huid en krachtige gezondheid

Ervaring van mijn klanten

Plaatst hier een aanbeveling van een tevreden klant, zodat de bezoekers van jouw website kunnen zien dat andere mensen goede resultaten behalen met de dienst die jij aanbiedt

Naam, Leeftijd

Functie

Plaatst hier een aanbeveling van een tevreden klant, zodat de bezoekers van jouw website kunnen zien dat andere mensen goede resultaten behalen met de dienst die jij aanbiedt

Naam, Leeftijd

Functie

Lees hier alle adviezen voor je huid 

Verschillende blogs te vinden 

Zon, Verantwoordelijk genieten?!

Zon, Verantwoordelijk genieten?!

Er worden zoveel verschillende berichten over de zon geschreven. Hierdoor kan je in verwarring raken. Enkele voorbeelden van deze berichten zijn:

Bericht 1: de zon heeft een slechte invloed heeft op de huid
Bericht 2: Gebruik geen zonnebrandcrème voordat je de zon in gaat
Bericht 3: Gebruik de gehele dag een zonnebrandcrème op de huid.

Welke informatie moet je nu aanhouden? Lees snel verder.

lees verder
Op zoek naar biologische huidverzorging

Op zoek naar biologische huidverzorging

Er zijn steeds meer merken die bewust de term ‘Natuurlijk’ vermelden op hun huidverzorgingsproducten. Maar wat is natuurlijke huidverzorging? En wanneer mogen merken deze term gebruiken?
In deze blog wil ik je graag meer toelichting geven over ‘ Natuurlijke biologische huidverzorging’.

lees verder

Heb je een vraag aan mij?

Schrijf je vraag hieronder in het bericht. Stuur deze dan op via het onderstaande formulier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord van mij.
Kan je niet wachten op antwoord, dan mag je mij ook gelijk bellen op 06 53855006.

15 + 12 =

Huidstudio Bloos gaat zorgvuldig om met jouw gegevens, zoals vermeld in het privacybeleid.